Horváth Éva Pilates studió Budapest mellett Dunakeszin Partnereink Partnereink Partnereink

A pilates / trx stúdióban lehetőség van egyéni gépes és talaj illetve duo talaj órákon való részvételre, hisz maga a Pilates módszer helyes kivitelezése és egyénre szabása privát órán lehetséges.

Újdonság a Trx, a Gfex és a Rip tréneri felfüggesztéses, gravitációs eszközök, mellyel erőt , egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni,a Spartan Girja golyók pedig erő, állóképesség és dinamika fejlesztésére is alkalmasak. Illetve egy speciális masszázs technika a Trigger Point kit amivel a nyújtás hatékonyságát tudjuk fokozni. Lehetőség van Kinesiotape felhelyezésére, Flossing alkalmazására egyéni órán belül és kívül, amivel a test öngyógyító folyamatai beindíthatóak, enyhíti a fájdalmat, stabilizál, regenerál. Lehet választani olajos Svédmasszázst, Trigger pont terápiát és Fascia lazítást, kimozgatást, gyúrást, lazítást egyéni óra után, akár tape felhelyezése előtt. Száraz, ruhában történő Thai masszázsis lehetséges, ahol pontnyomásos technikával, nyújtásokkal egyensúlyba hozhatóak a test elemei. Ha a pilatesen kívül érdekel a Yoga választhatsz Yin, Hatha, Vinyasa flow és Ashtanga típusú edzést is velem.

A stúdióban egyszerre csak 1 óra folyik, a vendégen és az oktatón kívül senki más nem tartózkodik a teremben, maximális szakértelmet és odafigyelést biztosítva számára.

Jelenleg a stúdió rendelkezik eredeti Stott Pilates Reformerrel, Cadillac-kel, Chair-rel illetve a matrac órán használt segédeszközökkel ( arc barrel, spine corrector, bosu, slidisc, stroop striker, aeriel hammock, gymstick, balance board, dynair, fitness karika, gumiszalagok, súlylabda, fit ball, soft ball, peanut ball, ugrókötél, súlyzók, flexi bár) illetve Gflex –el, Rip trénerrel, 2 db Trx –el, 2,5-24 kg-os Kettlebellekkel és Trigger Point kit-tel.

Rugalmas időbeosztás a hét minden napján reggeltől estig. Bejelentkezés kizárólag telefonos egyeztetés alapján. A Pilates és funkcionális edzéseken kényelmes, testhez álló ruházatot érdemes viselni, cipőt nem használunk

Lap teteje

Óratípusok - Eszözök

 

TRX és GFLEX

A Trx a testedet a gépeddé alakítja. A felfüggesztéses edzés gyakorlatai olyan 3-dimenziós edzést tesznek lehetővé, mely más eszközzel nem lehetséges. Lehetővé teszi, hogy úgy edzünk, ahogyan élünk, ahelyett, hogy ülve egy síkban egy izmot edzenénk izoláltan. Használata egyszerű, a gyakorlatok száma végtelen. Mindig tudsz hova fejlődni, és folyamatosan tudsz magad ellen küzdeni.

TRX és GFLEX

Cadillac

Joseph Pilates első gépe, amely egyben egy rehabilitációs eszköz is. A gép segítségével három dimenziós mozgásra van lehetőség valamennyi nehézségi szinten. Különösen alkalmas túlsúlyos emberek ízületkímélő tornásztatására illetve a rugók fokozatosan emelkedő terhelése mellett kombinálni lehet a nyújtó és erősít gyakorlatokat.

Cadillac

Reformer

Az egyik legnépszerûbb eszköz amely alapját képezi a pilates stúdiók gépparkjának. Segítségével több száz gyakorlat áll rendelkezésünkre és kiegészítők segítségével legyen az egy doboz, ugródeszka egészen eljuthatunk a cardio edzésig. Bármilyen edzettségi fokozathoz és a vendég testtudatához igazíthatjuk a gyakorlatokat, miközben számtalan sportág-lovaglás, tenisz, golf,futás, balett , korcsolya-jótékony hatását érezhetjük.

Reformer

Chair

Azok számára segítség akik számára a fekvő helyzetben végzett mozgás nem megfelelő. Az elsősorban ülő- és álló helyzetben kivitelezett, funkcionális gyakorlatok szinte az összes izomcsoport megmozgatására alkalmasak, illetve egyedülálló módon fejlesztik a testtudatot és az egyensúlyérzéket.

Chair

RIP Trainer

A TRX RIP Trainer egy változó ellenállású hevederből és a hozzá kapcsolódó rúdból áll. Lényege a folyamatos aszimmetrikus terhelés, ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és természetesen az erőállóképességet.

 • Mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, sokkal több izomrostot stimulálnak,
 • esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt,
 • rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.
RIP Trainer

Trigger Point Performance

A hengerek a professzionális masszázs érzetét keltik, ami lehetővé teszi a testnek, hogy megfelelő nyomást alkalmazva ellazuljon, ezzel enyhítse a feszülést és a stresszt. A különböző kompressziós technikák használatával képesek leszünk növelni a mozgástartományt, a mobilitást, csökkenteni a sérülések kockázatát, gyorsítani a sérülések gyógyulási folyamatát és mindezek által növelni a teljesítményt akár hétköznapi, akár élsportolói szinten.

trigger_point_performance.png

Spine Corrector

A gerinc korrektor megerősíti a has, hát , vállizmokat és fokozza a gerinc rugalmasságát. Lehetővé teszi a mellkas kinyílását , a váll és a felső hát kiegyenesítését.

Spine Corrector

Arc Barrel

A hordó ív ideális gerinc átmozgatáshoz. Segítségével csökkenthetjük az ágyéki gerincet(derekunkat)érő terhelést és növelhetjük a testtudatot. Bizonyos tartási típusoknál nélkülözhetetlen.

Arc Barrel

Bosu

Az eszköz hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy- egy gyakorlatsorral "könnyedén" átmozgathatjuk az egész testünket és fejleszthetjük a koordinációs képességünket.

Bosu

Stroops Striker

Teljes test edzése súlyemelés nélkül. Egy derékra vezetett öv, 2-2 pánt elasztikus ellenállással a bokára és csuklóra bármely sport tevékenységhez ajánlott. Segítségével megerősödnek a core, a láb és a karizmok. "Eddz amíg játszol!"

Stroops Striker

Balance board

Leguniverzálisabb egyensúlyfejlesztő modell. Bizonyítottan hatékony fizikoterápiás eszköz, lábsérülések utáni felépülést nagy mértékben segíti, páratlan térd- és comberősítő eszköz.Szórakoztató és kihívásokkal teli módon fejleszti az egyensúlyt nem csak board sportok kedvelőinek.

Balance board

Antigravity Pilates és Yoga

Az antigravity foglalkozás során egy speciális, nagy teherbírású anyag, a hammock segítségével, olykor a levegőben lógva végezzük a yoga és pilates gyakorlatokat. Hatásai: erősíti a mélyizmokat, fejleszti a testtudatot, nő az ízületek mobilitása, növeli a koncentrációs készséget, gerincferdülés és tartás javítás, javítja az emésztést, erősíti a szívet, boldogság hormonokat szabadít fel.

Aerial Yoga Swing

Pilates rúd

Olyan súlyzó rúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik. A kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a komplex edzést. Hatásai: erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerinc stabilizálás, egyensúly és koordináció fejlesztés.

Pilates rúd

Fitness circle

Erős ellenállás kifejtésére használható eszköz akár egyéni akár csoportos órákon.

Fitness circle

Flex band

Reformeren végzett gyakorlatokat szimulálja a talajon végzett edzés közben.

Flex band

Spartan Girja

Évszázadok óta használt erőfejlesztő eszköz, Mint sport, javítja az általános közérzetet, jót tesz a szívnek és az érrendszernek, a légzőszerveknek. A gyakorlatok növelik az álló képességet és az erőnlétet, a dinamika fejlesztésére is alkalmas. A törzsizmokat is erősíti, így a tartásra is pozitív hatással lesz.

Spartan girja
Lap teteje

Kinek ajánlom

Kortól és erőnléttől függetlenül mindenki számára ajánlott

 • Gerinc problémákkal küszködőknek
 • Irodai és ülő munkát végzőknek
 • Gátizom problémák megelőzésére
 • Sérülések, betegségek utáni rehabilitációnak
 • Versenysportolóknak, táncosoknak
 • Időseknek
 • Várandós kismamáknak és szülés után

Lap teteje

Óradíjak

2021. január 1-től érvényes árak

 • Egyéni óra (60 perc): 6000 Ft/alkalom
 • Duo óra (2 fő/60 perc): 8000 Ft/alkalom
 • Egyéni 1,5 óra: ( 1 fő / 90 perc ): 8800 Ft / alkalom
 • 10 alkalmas 60 perces egyéni óra: 56500 Ft
 • 10 alkalmas 60 perces duó óra: 77000 Ft
 • 10 alkalmas 90 perces egyéni óra: 84000 Ft
 • Első alkalom ( 40 – 45 perc ) próbaóra: ingyenes
 • 5 alkalmas 15 perces masszázs bérlet: 10200 Ft
 • 5 alkalmas 30 perces masszázs bérlet: 15200 Ft
 • Flossing alkalmazása egyéni órán belül: 1000 Ft
 • Flossing alkalmazása órán kívül (+15-20 perc): 2500 Ft
 • Kinesiotape felhelyezése egyéni órán belül: 1000-2000 Ft
 • Kinesiotape felhelyezése órán kívül:2000-4000 Ft
 • (A kezelés ideje és ára a ragasztás bonyolultságától illetve a ragasztott terület nagyságától függ)
 • Svéd masszázs egyéni óra után ( +15 perc):2200 Ft
 • Svéd masszázs egyéni óra után ( +30 perc): 3200 Ft
 • Svéd masszázs és köpölyözés egyéni óra után ( +45 perc):5000 Ft
 • Thai masszázs egyéni óra után (+45 perc) :5000 Ft
 • Az órák 60 percesek. Az első alkalom (próbaóra) ingyenes.
 • Az órák lemondása előző nap 20 óráig telefonon vagy smsben.
 • Ha ezt elmulasztod akkor 2000 Ft-tal többet kell fizetned a következő alkalommal, masszázs esetében 1000 ft-tal ( ha van bérleted abból 1 alkalom kerül levonásra ), természetesen ha az oktató mondja le aznap akkor a következő alkalommal ennyivel kevesebbet kell fizetned vagy ajándék óra jár meglévő bérlet esetén.
 • Elfelejtett, le nem mondott órát a következő alkalommal kérem rendezni! Köszönöm a megértést. A bérletek 1 évig érvényesek és átruházhatóak. Családon belül egy bérlettel több személy is járhat.

Lap teteje