Horváth Éva Pilates edző

Horváth Éva vagyok.

7 éves korom óta sportolok minden nap. Versenyszerűen kézilabdáztam, atletizáltam, később jött a művészi torna, a dzsessz balett és a tánc. 1996-ban ismerkedtem meg az aerobic-kal és annyira megtetszett, hogy a TF-re jártam verseny felkészítő edzésekre. Abban és az azt követő években arany érmet szereztem a Diákolimpián, amit többi érem is követett.

A versenyzés mellett elkezdtem napi szinten aerobic edzéseket tartani és sikerült a Pszf-en közgazdászként végezni. Belekóstoltam a könyvelő szakmába, de rájöttem a mozgás továbbra is a lételemem.

Az évek előre haladtával mindig arra törekedtem, hogy különböző képzéseken vegyek részt. Így számos hazai illetve nemzetközi kongresszuson bővítettem és bővítem szakmai tapasztalataimat köztük a IFAA AEROBIC oktatói, BODY BALL és BOSU egyensúly tréneri tanfolyama is szerepelt, az új funkcionális eszközök a TRX, a GFLEX és a RIP tréneri továbbképzés , illetve egy speciális kompressziós masszázs technika a TRIGGER POINT PERFORMANCE. Legújabb sikeres továbbképzéseim egyike a SPARTAN GIRJA oktatása, a NITA KINESIO TAPING, FLOSSING illetve SVÉDMASSZÁZS, KÖPÖLYÖZÉS, TRADÍCIONÁLIS THAI MASSZÁZS és TRIGGERPONT, FASCIA TERÁPIA alkalmazása az egyéni órák után lazítás, csomó oldás, energetizálás esetében. Lehetőségem volt az USA-ban élni és ott ismerkedtem meg a PILATES szinte minden fajtájával. Az évek során magamon figyeltem meg jótékony hatását ezért döntöttem a STOTT PILATES képzés mellett, melynek teljes körű hitelesített oktatója vagyok. A pilates mellett a YOGA is szerepet kapott az életemben így Indiában töltött időm alatt sikerült az oktatói képesítést is megszereznem.

Álmaim között szerepelt egy olyan kis családias, egyéni stúdió létrehozása ahol nincs stressz, várakozás, tolongás, rivalizálás csak TE és ÉN.
Mottóm: ’2 edzés közötti hasonlóság csak a véletlen műve lehet’